Bugün, 15 Mayıs 2024 Çarşamba

Öğretmenevin'den sınırsız hizmet

Öğretmenevin

Erdek Öğretmenevi, yenilenen imajıyla kına gecesi-nişan ve düğün gibi cemiyetlerin gerçekleşmesine uygun hale getirildi.

Erdek Öğretmenevi konaklama, restaurant ve lokal üniteleriyle öğretmenlere ve ilçe halkına önemli hizmet veriyor.
Turkcell Süper Ligi maçlarını naklen yayınlama hakkı elinde olan Dijitürk LİG TV kanalının 2011/2012 futbol sezonunun ikinci yarısıyla, Erdek Öğretmenevi`nin LİG TV abonesi olduğunu söyleyen Erdek Öğretmenevi Müdürü Erbil Camgöz, öğretmenler ve ilçe halkının Öğretmenevi`nin, restaurant bölümleri ile lokal salonunda maçları rahatlıkla izleyebileceklerini belirtti.
2011 yılı çalışmalarını gazetemizle paylaşan Camgöz, 38 oda, 3 özel odasıyla hizmet veren konaklama bölümünde geçen yıl 7816 kişiyi ağırladıklarını, ağırlanan misafirlerin 3116`sının öğretmen diğer konukların sivil olduğunu aktarıp, geçen yıl ilk kez 80 değişik illerden gelen konukları otel bölümünde ağırlamaktan mutlu olduklarını anlattı.
Erbil Camgöz, Erdek Öğretmenevinin özellikleriyle ilgili olarak şu bilgileri verdi:
- 8o kişilik kapasiteye sahip restaurant bölümünün bahçe bölümü kapatılıp, kapasite sayısı 300`e çıkarılmış olup bu düzenlemeyle Öğretmenevinin restaurant bölümünde, isteyen vatandaşlarımızın kına gecesi, nişan ve düğün gibi cemiyetlerini yemekli-yemeksiz düzenlenebilecek hale getirildi.
- Kış aylarında lokal olarak kullanılan bölüm yaz aylarında yeterli gelmediğinden, yaz ayları düşünülerek öğretmenevinin denize karşı olan alanında düzenleme yapıldı. Bu işin gideri işletmemiz gelirleriyle karşılandı. Bugün burada aynı anda 100 kişiye hizmet sunulabilmekte. Öğretmenevimizin bünyesinde, 40 kişilik okuma salonu ile 10 kişinin aynı anda kullanabileceği bilgisayar salonumuz faaliyette.
- Konaklama ünitemizde, istediğimiz an ilave yataklar sayesinde 100 yatak kapasitesine ulaşabiliyoruz. Odalarımızda, sıcak-soğuk klimalar, 24 saat güneş enerjili su, tv-telefon ve mini buzdolabı mevcut.
- Restaurantın kapalı bölümü ile sonradan hazırlanıp kapalı hale dönüştürülen salonla birlikte, aynı anda 300 kişiye hizmet verebilecek şekilde sabah kahvaltısı, öğle tabldot, akşam ızgara çeşitlerimiz menümüzde yer alıyor.
- İlçemizin tek ve çok amaçlı toplantı ve konferans salonu 200 kişilik olup, ilçedeki tüm faaliyetlerde aktif olarak kullanılabilmekte.
- Zemin katımızda, ısıtma-soğutma hizmeti veren bir kazan dairesi, 20 ton kapasiteli su deposu, 2 hidrofor, ana kumanda merkezi, scheller dairesi, bakım-tamir odaları, depolar, soğutma odaları, çamaşırhane bulunuyor.
- Ve tabii ki en önemlisi, Türkiye Süper Liginin ikinci yarısında, öğretmenlerimize ve isteyen tüm vatandaşlarımıza fiyat farkı yansıtmadan, futbol maçlarını nezih bir ortamda seyredebilmeleri için LİG TV kanalının abonesi olduk.
Erdek Öğretmenevinde devam eden çalışmaları, Müdür Yardımcıları Metin Erdin ve Halil Aycan`la birlikte başarıyla yürüttüklerini hatırlatan Erdek Öğretmenevi Müdürü Camgöz, öğretmenevi bünyesinde çalışan diğer personelinin de katkılarının inkar edilemez olduğunu açıkladı.
Haber : Kemal Şekerci

BAYRAMALİTİRİ
4.09.2014 18:10:27
öncelikle tüm öğretmenlerimise hayırlı tatiller ben emekli emniyet mensubuyum butür kurumlardan yararlana bilirmiyiz bu konu hakkında bilgi almak isterim saygılarımla

Anahtar Kelimeler: 0
  • Çarşamba 17.7 ° / 5.1 ° false
  • Perşembe 20.2 ° / 5.2 ° false
  • Cuma 30.3 ° / 11.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı